Pardoseli Poliuretanice

Durabilitate și rezistență pentru spațiile cu trafic intens.

pardoseli-poliuritanice-mariresine-pagina

Durabilitate și rezistență pentru spațiile cu trafic intens

Pardoselile poliuritanice sunt soluția ideală pentru protecția podelelor împotriva factorilor externi, cum ar fi uzura, traficul, zgârieturile și loviturile.

Aceste pardoseli sunt rezistente și flexibile, datorită compoziției pe bază de rășină poliuretanică. Sunt, de asemenea, ignifuge, încetinind sau chiar împiedicând aprinderea și propagarea focului.

Pardoselile poliuritanice sunt personalizabile și se pot aplica ușor chiar în spații cu o structură neconvențională. Sunt ideale pentru pardoselile sportive interioare și exterioare, confortabile, silențioase și rezistente la trafic mare. Acest tip de pardoseală se aplică sub formă lichidă și se obține din amestecul de cimenturi speciale cu rășinile poliuretanice. Durata de viață este estimată la 50 de ani, iar reparațiile se pot efectua doar asupra zonei deteriorate.

Acestea sunt caracterizate de diversitate, oferind o varietate de culori, nuanțe, modele, printuri și inserții de efect. În plus, un mare avantaj al acestora este dat de costurile reduse de întreținere. Datorită elasticității, aceste pardoseli sunt potrivite și pentru camerele frigorifice, având un grand de suportabilitate de până la -30 grade Celsius. Totodată, impermeabilitatea dată de către stratul de elasticitate, fac pardoseala poliuritanică potrivită pentru parcările supraetajate.

Aplicabilitatea acestui tip de pardoseală este potrivită pentru:

Avantaje pardoseli poliuretanice

Proiecte Recente