Pardoseli

Soluții moderne pentru pardoseli industriale cu rășini epoxidice și poliuretanice.

Pardoseli industriale interioare și exterioare

Firma MariResine este specializată în pardoseli industiale interioare și exterioare pe bază de rășini epoxidice, poliuretanice, microciment sau decorative.

Pardoselile industriale sunt o opțiune populară pentru spațiile rezidențiale, comerciale și industriale, deoarece sunt durabile și capabile să reziste la uzura crescută și la condițiile dure din aceste medii.

Acestea sunt elemente esențiale ale oricărei clădiri, fiind responsabile de siguranța, stabilitatea și durabilitatea clădirii. Este important să se ia în considerare necesitățile specifice ale mediului industrial și să se alegă o pardoseală care să reziste la uzură și în același timp să fie ușor de întreținut.

Sună acum

+40 750 750 308

Tipuri de Pardoseli

Pardoseli cu stil și durabilitate: alegeți din opțiunile noastre variate.

Sunt o opțiune populară pentru proiectele de construcție, datorită durabilității, rezistenței la uzură și ușurinței de întreținere.

Pardoselile poliuretanice sunt ideale pentru zone cu trafic intens, cum ar fi birouri, magazine și parcări subterane.

Microcimentul este o opțiune de pardoseală decorativă care se poate aplica atât pe suprafețe interioare, cât și pe cele exterioare.

Sunt o combinație între funcționalitatea pardoselilor epoxidice standard și aspectul estetic al pardoselilor decorative.

Avantaje Pardoseli

Pardoselile industriale, realizate din rășini poliuretanice sau epoxidice, oferă o gamă largă de beneficii pentru spațiile industriale, comerciale și rezidențiale. Acestea sunt personalizabile, ceea ce înseamnă că pot fi adaptate nevoilor și specificului fiecărei încăperi.
Durabilitate

Sunt foarte rezistente la uzură și abraziune, fapt ce le face ideale pentru zone cu trafic intens.

Rezistență chimică

Oferă rezistență la acizi, baze, uleiuri și alte substanțe chimice, fapt ce le face ideale pentru zone precum parcările subterane sau depozitele.

Rezistență la apă

Pardoselile epoxidice, poliuretanice, decorative au rezistență la apă și umiditate, fapt ce le face ideale pentru băi și bucătării.

Rezistență la zgârieturi

Oferă rezistență la zgârieturi, fapt ce le face ideale pentru spații precum birouri și magazine.

Ușor de întreținut

Sunt ușor de curățat și întreținut, fapt ce le face ideale pentru zone cu trafic intens.

Finisaje personalizabile

Oferă posibilitatea de a fi finisate într-o varietate de texturi și culori, fapt ce permite personalizarea aspectului final.

Antiaderentă

Oferă rezistență antiderapantă, fapt ce le face ideale pentru zone precum parcări sau scări.

Lucrările Noastre