Hidroizolații Fundații

Soluția ideală pentru prevenirea infiltrațiilor de apă.

hidroizolatie-fundatie-mariresine

Hidroizolația fundației – etapa esențială pentru o construcție sigură și durabilă

MariResine execută lucrări de hidroizolații fundație pe bază de rășini epoxidice și poliuretanice.

O etapă vitală în ridicarea oricărei construcții sigure și durabile constă în hidroizolația fundației. Acest proces asigură un strat permanent de protecție, impermeabil, între fundația de beton și orice sursă exterioară ce ar putea permite infiltrarea apei și deteriorarea în timp a zidurilor, precum și apariția igrasiei și a mucegaiului.

Hidroizolații lichide pe bază de rășini

Hidroizolațiile realizate sunt pe bază de fibră de sticlă, cu un conținut de rășini epoxidice sau poliuretanice. Acest tip de hidroizolatii sunt rezistente la uzură, acțiunea chimică și acțiunea razelor UV, ceea ce le face să dureze mai mult decât alte tipuri de hidroizolări.

Cu peste 25 ani de experiență în domeniu, echipa noastră se concentrează pe detalii, calitate și profesionalism în toate lucrările de hidroizolare. MariResine este o companie specializată în lucrări de restaurare și hidroizolare a clădirilor, ce folosește materiale de înaltă calitate, astfel eliminând posibilitatea infiltrațiilor de apă și implicit deteriorarea prematură a construcțiilor.

Avantaje hidroizolații fundație

Proiecte Recente