Hidroizolații Balcoane

Protejează balconul de umezeală și intemperii pentru o durabilitate maximă.
balcoane

Hidroizolații de calitate pentru balcon

Realizăm hidroizolații cu fibră de sticlă pe bază de rășini epoxidice sau poliuretanice pentru balcoane exterioare, deschise sau închise, circulabile sau necirculabile, de orice dimensiuni.

Motivul principal pentru care este important să recurgi la o astfel de procedură este dat de expunerea continuă la factorii nocivi de mediu. Mecanismul este simplu: apa de la nivelul terasei se infiltrează în rosturi, ceea ce duce la crăparea sau desprinderea plăcilor de substrat.

Hidroizolații lichide pe bază de rășini

Hidroizolațiile realizate sunt pe bază de fibră de sticlă, cu un conținut de rășini epoxidice sau poliuretanice. Acest tip de hidroizolații se caracterizează prin rezistența la uzură, impact și intemperii, precum si prin capacitatea de a se adapta la diferite tipuri de suporturi și condiți climatice. Hidroizolatiile cu răsini epoxidice si poliuretanice sunt o metoda eficienta si durabila de a proteja structurile de apa si umiditate.

Cu peste 25 ani de experiență în domeniu, echipa noastră se concentrează pe detalii, calitate și profesionalism în toate lucrările de hidroizolare. MariResine este o companie specializată în lucrări de restaurare și hidroizolare a clădirilor, ce folosește materiale de înaltă calitate, astfel eliminând posibilitatea infiltrațiilor de apă și implicit deteriorarea prematură a construcțiilor.

Avantaje hidroizolații balcon

Proiecte Recente