Hidroizolații Beciuri

Protejează beciul de umiditate cu hidroizolațiile noastre profesionale.

hidroizolatii-beci-mariresine

Hidroizolații premium pentru beci

MariResine execută lucrări de hidroizolații cu fibră de sticlă pe bază de rășini epoxidice și poliuretanice pentru beciuri, crame, pivnițe sau orice alt specific îți dorești pentru subsolul construcției tale.

Datorită poziționării, subsolul este locul cel mai predispus infiltrațiilor de apă, ceea ce duce în timp la deteriorarea pereților și a pardoselilor, precum și la instalarea igrasiei și apariția mucegaiului. Din acest motiv, hidroizolarea subsolului devine un element indispensabil în ceea ce privește siguranța și confortul întregii construcții.

Hidroizolații lichide pe bază de rășini

Hidroizolațiile realizate sunt pe bază de fibră de sticlă, cu un conținut de rășini epoxidice sau poliuretanice. Acest tip de hidroizolatii se caracterizeaza prin rezistenta la uzura, impact si intemperii, precum si prin capacitatea de a se adapta la diferite tipuri de suporturi si conditii climatice. Hidroizolatiile cu rasini epoxidice si poliuretanice sunt o metoda eficienta si durabila de a proteja structurile de apa si umiditate. 

Cu peste 25 ani de experiență în domeniu, echipa noastră se concentrează pe detalii, calitate și profesionalism în toate lucrările de hidroizolare. MariResine este o companie specializată în lucrări de restaurare și hidroizolare a clădirilor, ce folosește materiale de înaltă calitate, astfel eliminând posibilitatea infiltrațiilor de apă și implicit deteriorarea prematură a construcțiilor.

Avantaje hidroizolații beciuri