Hidroizolații

Protejează-ți clădirea cu hidroizolații din fibră de sticlă și rășini.

Despre Noi

Hidroizolații Lichide

Firma MariResine este specializată în restaurarea clădirilor și în special în hidroizolații cu fibră de sticlă și rășini epoxidice și poliuretanice pentru terase, acoperișuri, balcoane, fundații, piscine, beciuri, băi, pereți cu sau fără demolare.

Hidroizolațiile cu fibră de sticlă și rășini epoxidice sunt cele mai recomandate, având la bază o compoziție de rășină ce le face impermeabile, dar care permit evacuarea vaporilor. Acest tip de hidroizolații lichide au un mod de aplicare simplu și rapid, fiind potrivite în special pentru acoperișuri, băi și balcoane.

Hidroizolațiile cu fibră de sticlă și rășini poliuretanice au textura unei vopsele obișnuite, însă uniformizează suprafața, făcând-o netedă la atingere și oferindu-i un efect cauciucat, ce o face impermeabilă și rezistentă la razele UV. Este potrivită pentru izolarea nivelurilor superioare precum: balcoane, acoperișuri, terase, piscine.

Sună acum

+40 750 750 308

Servicii de Hidroizolații

Hidroizolarea construcțiilor este folosită atât pentru structurile de la baza clădirilor, cât și pentru cele de la nivelul superior.

Protejează structura acoperișului împotriva umezelii și a infiltrațiilor de apă, prevenind astfel deteriorarea lui și a încăperilor de sub el.

Înlătură menținerea apei și formarea umidității, asigurând terasei tale o durabilitate mai mare și crescându-i durată de viață.

Hidroizolația protejează balconul de infiltrațiile de apă, umiditate și alți factori care ar putea afecta structura clădirii sau a spațiului.

Protejează beciul de umiditate cu hidroizolațiile noastre profesionale din rășini epoxidice sau poliuretanice.

Hidroizolarea fundației este esențială pentru a preveni infiltrațiile de apă și pentru a proteja structura clădirii de umiditate și degradare.

Protejează pereții de umiditate și alți factori, prelungind durata de viață a clădirii și prevenind potențialele daune.

Hidroizolarea piscinei este esențială pentru menținerea unei piscine curate,  sigure și pentru a preveni scurgerea apei.

Protejează-ți pereții și pardoseala băii de aburii de apă și de umiditate, prevenind astfel apariția mucegaiului și a altor probleme.

Îndepărtează umiditatea acumulată în structura de perete, astfel încât să se evite deteriorarea sau putrezirea acesteia.

Avantaje Hidroizolații

Hidroizolația are mai multe avantaje importante, dintre care cele mai semnificative sunt: oprirea apei de a pătrunde in interiorul clădirii și protejarea construcției de apariția fisurilor.

protect-structure 1
Protejarea structurii clădirii

Hidroizolarea ajută la protejarea structurii clădirii prin prevenirea infiltrațiilor de apă, care pot duce la deteriorarea elementelor de construcție.

economie-bani 1
Economisirea costurilor
Hidroizolarea adecvată poate ajuta la economisirea costurilor pe termen lung, prin prevenirea problemelor de umiditate și a necesității reparațiilor costisitoare.
durabilitate 1
Durabilitate îmbunătățită
Hidroizolarea adecvată poate îmbunătăți durabilitatea și performanța clădirii, prin prevenirea problemelor de umiditate și a deteriorării.
confort-sporit
Confort îmbunătățit

Hidroizolarea poate îmbunătăți confortul interior al clădirii prin prevenirea infiltrărilor de apă și a problemelor de umiditate.

quality-air
Calitatea aerului îmbunătățită

Hidroizolarea adecvată poate contribui la îmbunătățirea calității aerului din interior prin prevenirea problemelor de umiditate și a mucegaiului.

Lucrările Noastre