Hidroizolații Baie

Hidroizolații durabile pentru baia ta cu ajutorul rășinilor epoxidice și poliuretanice.
hidroizolatie-baie

Hidroizolații premium pentru baie

MariResine execută lucrări de hidroizolații cu fibră de sticlă pentru băi, pe bază de rășini epoxidice și poliuretanice.

Baia reprezintă una din spațiile predispuse la un grad ridicat de umiditate, ceea ce sporește deteriorarea acesteia, prin apariția petelor de mucegai și a igrasiei. De asemenea, în timp, aceste probleme nerezolvate pot duce până la desprinderea finisajelor, scăderea rezistenței betonului, deteriorarea instalațiilor sanitare și în final inundarea camerelor alăturate sau a vecinilor.

Hidroizolații lichide pe bază de rășini

Hidroizolațiile realizate sunt pe bază de fibră de sticlă, cu un conținut de rășini epoxidice sau poliuretanice. Acest tip de hidroizolații se caracterizează prin rezistența la uzură, impact și intemperii, precum și prin capacitatea de a se adapta la diferite tipuri de suporturi și condiții climatice. Hidroizolațiile cu rășini epoxidice și poliuretanice sunt o metodă eficientă și durabilă de a proteja structurile de apă și umiditate.

Cu peste 25 de ani de experiență în domeniu, echipa noastră se concentrează pe detalii, calitate și profesionalism în toate lucrările de hidroizolare. MariResine este o companie specializată în lucrări de restaurare și hidroizolare a clădirilor, ce folosește materiale de înaltă calitate, astfel eliminând posibilitatea infiltrațiilor de apă și implicit deteriorarea prematură a construcțiilor.

Avantaje hidroizolații baie

Proiecte Recente