Hidroizolații Piscine

Asigură o durabilitate maximă pentru piscina ta prin hidroizolații de calitate.
hidroizoaltii-piscine-mariresine

Hidroizolații premium pentru pisicine

MariResine execută lucrări de hidroizolații piscine pe bază de rășini epoxidice și poliuretanice pentru piscine: noi, deja funcționale, interioare și exterioare, atât din spații comerciale, cât și pentru cele personale.

La fel ca în cazul tuturor spațiilor hidroizolate, pincipalul rol al etanșării piscinei constă în împermeabilizarea elementelor esențiale ale construcției. Astfel, se împiedică infiltrațiile de apă, atât din interior către exterior, cât și din exterior către interior.

Hidroizolații lichide pe bază de rășini

Hidroizolațiile realizate sunt pe bază de fibră de sticlă, cu un conținut de rășini epoxidice sau poliuretanice. Acest tip de hidroizolații se caracterizează prin rezistența la uzură, impact și intemperii, precum și prin capacitatea de a se adapta la diferite tipuri de suporturi și condiții climatice. Hidroizolațiile cu rășini epoxidice și poliuretanice sunt o metodă eficientă și durabilă de a proteja structurile de apă și umiditate. 

Cu peste 25 ani de experiență în domeniu, echipa noastră se concentrează pe detalii, calitate și profesionalism în toate lucrările de hidroizolare. MariResine este o companie specializată în lucrări de restaurare și hidroizolare a clădirilor, ce folosește materiale de înaltă calitate, astfel eliminând posibilitatea infiltrațiilor de apă și implicit deteriorarea prematură a construcțiilor.

Avantaje hidroizolații piscine

Proiecte Recente