Hidroizolații Acoperiș

Siguranță și protecție pentru acoperișul tău.
hidroizolatii-acoperis-mariresine

MariResine – hidroizolații acoperiș

MariResine oferă servicii de hidroizolare acoperișuri cu fibră de sticlă și rășini epoxidice sau poliuretanice pentru: vile, case, blocuri, terase și acoperișuri de mici dimensiuni.

Infiltrațiile de apă sunt cel mai mare dușman al construcțiilor întrucât pun în pericol rezistența structurilor și accentuează în timp riscul de accidente. Astfel, procesul de hidroizolație devine cea mai eficientă și sigură soluție pentru acoperișul tău. Acesta constă în etanșarea tuturor elementelor de la suprafața acoperișului, astfel împiedicându-se posibilitatea infiltrațiilor și menținerea umidității la nivelul construcției.

Echipa noastră efectuează lucrări de hidroizolație cu membrană lichidă, ce oferă o rezistență îndelungată la razele UV și la temperaturile ridicate.

Hidroizolații lichide pe bază de rășini

Hidroizolațiile realizate sunt pe bază de fibră de sticlă, cu un conținut de rășini epoxidice sau poliuretanice. Acest tip de hidroizolații se caracterizează prin rezistența la uzură, impact și intemperii, precum și prin capacitatea de a se adapta la diferite tipuri de suporturi și conditți climatice. Hidroizolațiile cu rășini epoxidice si poliuretanice sunt o metodă eficientă și durabilă de a proteja structurile de apă și umiditate.

Cu peste 25 de ani de experiență în domeniu, echipa noastră se concentrează pe detalii, calitate și profesionalism în toate lucrările de hidroizolare. MariResine este o companie specializată în lucrări de restaurare și hidroizolare a clădirilor, ce folosește materiale de înaltă calitate, astfel eliminând posibilitatea infiltrațiilor de apă și implicit deteriorarea prematură a construcțiilor.

Avantaje hidroizolații acoperiș

Proiecte Recente