Hidroizolații Pereți

Impermeabilizarea pereților este o modalitate excelentă de a vă proteja casa.

Hidroizolații premium pentru pereți

MariResine execută lucrări de hidroizolații cu fibră de sticlă pe bază de rașini epoxidice și poliuretanice pentru pereți.

Beneficiul major al hidroizolațiilor pereților pe bază de rășini, este protecția, un element vital pentru siguranța și longevitatea costrucției, dar și pentru sănătatea locuitorilor. Acest proces constă în sigilarea pereților, pentru a se împiedica pătrunderea infiltrațiilor de apă și a umezelii din mediul exterior. De asemenea, hidroizolația pereților are rolul de a stopa dezvoltarea mucegaiului și a igrasiei de la nivelul porilor materialului din care sunt realizați pereții.

Hidroizolații lichide pe bază de rășini

Hidroizolațiile realizate sunt pe bază de fibră de sticlă, cu un conținut de rășini epoxidice sau poliuretanice. Acest tip de hidroizolații se caracterizează prin rezistența la uzură, impact și intemperii, precum și prin capacitatea de a se adapta la diferite tipuri de suporturi și condiții climatice. Hidroizolațiile cu rășini epoxidice și poliuretanice sunt o metodă eficientă și durabilă de a proteja structurile de apă și umiditate.

Cu peste 25 de ani de experiență în domeniu, echipa noastră se concentrează pe detalii, calitate și profesionalism în toate lucrările de hidroizolare. MariResine este o companie specializată în lucrări de restaurare și hidroizolare a clădirilor, ce folosește materiale de înaltă calitate, astfel eliminând posibilitatea infiltrațiilor de apă și implicit deteriorarea prematură a construcțiilor.

Avantaje hidroizolații pereți

Proiecte Recente