Hidroizolații Terase

Protejează terasa împotriva intemperiilor și umidității.

hidroizoaltii-terase-marireasine-1

Hidroizolații premium pentru terase

MariResine execută lucrări de hidroizolații cu fibră de sticlă pe bază de rășini epoxidice și poliuretanice pentru terase circulabile și necirculabile.

Motivul principal pentru care aceste spații au nevoie de hidroizolație este determinat de expunerea permanentă la intemperii, la umiditate crescută, dar și la razele UV. Prin reabilitarea cu hidroizolație din fibră de sticlă pe bază de rășină, se urmărește prelungirea duratei de viață a construcției.

Hidroizolații lichide pe bază de rășini

Hidroizolațiile realizate sunt pe bază de fibră de sticlă, cu un conținut de rășini epoxidice sau poliuretanice. Acest tip de hidroizolații se caracterizează prin rezistența la uzură, impact și intemperii, precum și prin capacitatea de a se adapta la diferite tipuri de suporturi și condiții climatice. Hidroizolațiile cu rășini epoxidice și poliuretanice sunt o metodă eficientă și durabilă de a proteja structurile de apă și umiditate.

Cu peste 25 de ani de experiență în domeniu, echipa noastră se concentrează pe detalii, calitate și profesionalism în toate lucrările de hidroizolare. MariResine este o companie specializată în lucrări de restaurare și hidroizolare a clădirilor, ce folosește materiale de înaltă calitate, astfel eliminând posibilitatea infiltrațiilor de apă și implicit deteriorarea prematură a construcțiilor.

Avantaje hidroizolații terase

Proiecte Recente