Microciment

Soluția modernă pentru un design durabil și elegant.

Microciment: pentru interior și exterior

Microcimentul sau microbetonul este un material de construcție folosit pentru pardoseli decorative, ce are la bază o compoziție de ciment fin, de înaltă calitate, care în combinație cu polimeri, aditivi, agregați și pigmenți minerali oferă aderență și rezistență pe orice suprafață. Datorită acestei compoziții, microcimentul este un material impermeabil, ce nu permite infiltrarea apei și nu menține umiditatea, astfel împiedicând formarea igrasiei și a mucegaiului.

Acesta poate înlocui atât faianța, cât și gresia, fiind chiar alternativa mai ieftină, mai ușor de aplicat și de întreținut. De asemenea, microcimentul poate fi aplicat cu ușurință pe un strat deja existent (gresie, faianță), astfel economisind timp și bani.

Aplicabilitatea lui se poate extinde atât cât permite creativitatea clienților, el putând fi aplicat și pe piese de mobilier, oferind astfel o nouă personalitate acestuia. În cazul încăperilor expuse la contactul direct cu apa sau cu aburul fierbinte, cum este în cazul băilor, bucătariilor, spa-urilor, vestiarelor etc., microcimentul este soluția ideală, având un grad ridicat de rezistență la umiditate.

Avantaje microciment

Proiecte Recente