Tencuială Decorativă Interior

Stilizează-ți încăperile și oferă-le rizistență îndelungată împotriva murdăriei și intemperiilor.

Ce este tencuiala decorativă de interior?

Tencuiala decorativă de interior reprezintă un ultim strat ce se aplică pe suprafețe și are la bază o compoziție formată din rășini, pigmenți, aditivi și substanțe minerale, care oferă protecție și un plus estetic.

Structura acestora este poroasă, impermeabilă și are o formă neregulată, dar cu toate acestea asigură circulația constantă a vaporilor de apă, astfel reducând condensul, apariția igrasiei și a mucegaiului. Este soluția ideală pentru spațiile predispuse la factorii externi.

Ai la dispoziție o gamă largă de nuanțe și efecte

Finisajul decorativ interior este update-ul modern al casei sau biroului tău, ce îți oferă posibilitatea de a-ți pune amprenta și de a-i oferi personalitate.

Astfel, încăperile locuinței tale pot respecta specificul întregii construcții, conturând aspectul vizual dorit. Datorită complexității materialului, ai posibilitatea de a alege de la tencuieli fine, cu o granulație mică, până la tencuieli cu aspect uniform sau chiar tencuieli cu textură striată.

Tencuiala decorativă de interior este artistică și sofisticată, ceea ce o face alegerea potrivită nu doar pentru spațiile rezidențiale, ci și pentru cele comerciale, pretându-se perfect în sălile pentru evenimente, în restaurante, magazine sau restaurante .

Un mare atuu al tencuielilor decorative este reprezentat de ușurința de întreținere pe termen lung. Acestea au o suprafață de tip membrană, lucru ce permite curățarea simplă, cu ajutorul unei lavete umede sau uscate.

Avantajele ale tencuielilor decorative interioare